Vodice su turistički raj smješten u blizini Šibenika. Gradić je poznat po vrhunskoj turističkoj ponudi koja mu omogućuje da svake godine njegove plaže vrve kupačima te da su hoteli i apartmani u Vodicama uvijek (pre)puni. Nautičari jako dobro znaju za to mjesto, udaljeno 11 kilometara od Šibenika, zbog marine s četiri stotine vezova, smještene u centru mjesta. Posebno se ljetovanju u Vodicama raduju ljubitelji aktivnog odmora – volite li nogomet, košarku, odbojku na pijesku, vožnju biciklom, ronjenje ili razgledavanje prirodnih ljepota, na pravom ste putu.

Neke od kulturnih znamenitosti Vodica koje ćemo vam spomenuti jesu brdo Okit s crkvom Gospe od Karmela, Čorićev toranj, gotička crkva Sv. Križa… Za ostale ćete doznati na licu mjesta. Među najatraktivnije ponude svakako se ubrajaju jednodnevni izleti na neke od bisera srednjeg Jadrana, pa tako možete posjetiti nacionalne parkove Krka i Kornati, park prirode Vransko jezero, Skradin, otok Prvić ili neka od arheoloških nalazišta. Navečer, ako niste otišli razgledavati Šibenik, možete kušati morske delicije (ribe, fritule, kroštule… ) u nekom od brojnih restorana, konoba ili pizzerija.

Smještaj u Vodicama uključuje nekoliko tisuća ležajeva u apartmanima, obiteljskim hotelima i „pravim“ hotelima, od kojih su najpoznatiji Olympia i Punta. Dođete li na ljetovanje u Vodice blijedi, bezvoljni te u lošoj formi, vratit ćete se kući preplanuli, istesani te prepuni energije. Vjerujte, viđeno nebrojeno puta!