Brela su mjesto u središnjoj Dalmaciji, po mnogima biser Makarske rivijere i jedna od perjanica turizma u Hrvatskoj. Mjestašce poznato po prelijepim plažama (Dugi rat, Berulia i Stomarica) koje godinu za godinom osvajaju priznanja struke smješteno je pod planinom Biokovo na možda najatraktivnijem dijelu Jadrana.

Guste borove šume i kristalno plavo more kombinacija su koja turiste, i domaće i strane, uvijek iznova zove da se svakog ljeta vraćaju u jedan od nekolicine vrhunskih hotela ili u neki od bezbroj apartmana koji čine turističku ponudu Brela, nezaobilazne ljetne destinacije smještene petnaestak kilometara od Makarske i samo nepunih pedeset kilometara od Splita.

Brela su smještena nasuprot najljepšim srednjodalmatinskim otocima, Braču i Hvaru. Međunarodna zračna luka Resnik udaljena je samo dvadeset minuta vožnje u smjeru Trogira.

Pogledajte fotografije tog odmorišnog raja i nakon što nekoliko puta duboko uzdahnete od oduševljenja slobodno krenite u rezerviranje smještaja.

Mediteran kakav je nekoć bio – to je slogan koji će vam zasigurno ostati u pamćenju odlučite li se posjetiti Brela, odredište u Hrvatskoj koje vam jamči da ćete na upit prijatelja kakav je bio odmor, kao iz topa odgovoriti: „Savršen!“